• WechatIMG2363
 • WechatIMG2362
 • WechatIMG2269
 • CMO

  CMO

 • CRO

  CRO

 • Shërbimi Teknik

  Shërbimi Teknik

 • 35
 • 38

TianTai YiSheng Biokimik Co, Ltd.është themeluar në korrik 2015, e vendosur në Zonën Industriale Potang, Tiantai, Kinë. Kompania kryesisht angazhohet në kërkimin dhe zhvillimin e lëndëve të para farmaceutike dhe ndërmjetësve, produkteve kryesore duke përfshirë Ibrutinib Intermediate, Duloxetine Intermediate, Sitagliptin Intermediate, Perindopril Intermediate atfiteg i pranishëm.Përveç kësaj, produktet e personalizuara mund të ofrohen sipas kërkesave të klientit. Kompania është e mirë në sintetizimin e komponimeve kirale përmes biosintezës dhe sintezës asimetrike, Deri më tani, një sërë teknologjish janë realizuar industrializim. Aktualisht, kompania ka 80 staf, duke përfshirë dy doktor, dy diplomë master dhe gjashtëmbëdhjetë diplomë bachelor ose më lart.

Lexo më shumë

Produkt i veçuar

Produkt i nxehtë

Ardhje e re