• WechatIMG2363
 • WechatIMG2362
 • WechatIMG2269
 • CMO

  CMO

 • CRO

  CRO

 • Техничка служба

  Техничка служба

 • 35
 • 38

TianTai YiSheng биохемиски копродукции, Ltd.е основана во јули 2015 година, лоцирана во индустриската зона Потанг, Тиантаи, Кина. Компанијата главно се занимава со истражување и развој на фармацевтски суровини и полупроизводи, главни производи, вклучувајќи Ibrutinib Intermediate, Duloxetine Intermediate, Sitagliptin Intermediate, Perindopril Intermediate, Lifiteg присутни.Покрај тоа, може да се обезбедат приспособени производи според барањата на клиентите. Компанијата е добра во синтетизирање на хирални соединенија преку биосинтеза и асиметрична синтеза, До сега, голем број технологии се реализирани индустријализација. Во моментов, компанијата има 80 вработени, вклучително и два доктор, две магистри и шеснаесет диплома или погоре.

Прочитај повеќе

Истакнат производ

Топол производ

Ново пристигнување